Skovture - ridning på hold - trækture

Har du lyst til at ride, er det muligt at ride på hold, få en træktur med eller uden hjælper eller at ride en tur på Søborg Sø

Ridning med undervisning: Det er muligt at ride på hold eller booke en time for en eller flere ryttere hver dag - men vi har travlt, så book gerne lidt i forvejen.

Vi strigler og sadler op først, for derefter at ride på en af vores baner. Bagefter fodrer vi ponyen/hesten og ordne den, inden den bliver lukket på fold. Alt i alt et par hyggelige timer.

Der undervises på alle niveauer

Pris kr. 450 pr. rytter 

Skovture: Er kun muligt i perioden fra 1/4-1/11 

Det er muligt at ride på vores 200 tdr land eller ride en tur på Søborg Sø eller i Nationalparken Kongernes Nordsjælland (Gribskov) - pris 450 - 1500 kr. 

Det er også muligt at ride en flerdages tur i Nationalparken Kongernes Nordsjælland med spændende ture i den historiske natur - se FB Rideture Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Alle ture er med guide (det er ikke muligt at ride alene).

Vores skovtursheste/ponyer er military/jagtheste hvorfor det kræver, at man har noget rideerfaring (kunne ride i galop) for at det er sikkert at ride en tur.

Trækture: Leje af pony til træktur kr. 250 (kræver en hestekyndig person) - 350 kr ved hjælp fra en af vores undervisere. I strigler og sadler op og har mulighed for at hygge med ponyen. Derefter trækkes/rides en tur i det smukke landskab ved Søborg Sø.

Terrænspringning: Se under "Aktiviteter/Military/terrænundervisning"

Skoleklasser, feriekolonier mm: Kontakt os for muligheder

Al henvendelse vedr. ovenstående til Sally på tlf +45 51250595 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.