Militarystævne 4 og 5 September - resultater

Bianca Walton dansk mester - igen

På Søborggård Rideklub vandt Bianca Walton DRF mesterskabet for military for ponyer lørdag den 4. september i strålende solskinsvejr. Simone Bøgelund fulgte på 2. pladsen under 1 minuspoint fra Bianca Walton.

Spændingen var stor, da Bianca ikke red inden for idealtiden og det var da også under 1 minuspoint, der skilte Simone Bøgelund/Locksley fra af blive DRF mester.

Bianca Walton/Nørlunds Cape Town lagde sig i spidsen allerede efter dressuren med 36,89 minuspoint. Dette er ingen tilfældighed, da ekvipagen opnåede en 8. plads i DRF mesterskabet for ponyer i dressur i Middelfart for kun 2 uger siden. Ekvipagen fik 4 minuspoint i springningen og kunne med det samlede forspring ride den sikre rute på den krævende terrænbane. Det samlede resultat blev 47,29 minuspoint.

Simone Bøgelund/Locksley, som er nykåret nordisk mester i pony military både individuelt og for hold, fik 44,04 minuspoint i dressuren og ligesom Bianca Walton 4 minuspoint i springningen. Herefter satsede Simone Bøgelund på en fejlfri tid i terrænet, hvilket lykkedes. Med samlet 48,04 minuspoint rakte dette til 2. pladsen.

Mai Kaas/Wendy fik 91,05 minuspoint og dette rakte til en 3. plads.

Emilie Kjær Jensen og Søborggårds Tippo havde en fin debut og gennemførte alle 3 discipliner, dog havde de 2 stop i terrænet hvilket resulterede i en 5. pl


Se resultaterne fra dagens DM -> Resultater 4 September

Her er resultater fra klubstævnet søndag -> Resultater 5 September