Alberte.jpgCressida.jpgEmiliedressur.jpgFanny.jpgHest2013.jpgHest2014.jpgHestv.jpgJadedressur.jpgJadeogTippo.jpgJagt2013.jpgJul1.jpgJul2.jpgKrisLaura.jpgMesterskab2015-2.JPGMesterskab2015-3.JPGMimiogLoke.jpgMimiogMercedes.jpgPony2013.jpgPony2014.jpgPonygames1.jpgSmiley.jpgSommer.jpgStafet.jpgStranden.jpgStranden1.jpgStranden2.jpgStranden3.jpgvand2013.jpg

Tak for denne sommer - tilbagemeldinger sommeren 2017

Hej Sally.

Min datter, XX, deltog i Ridelejr 2017 uge 30. Hun var så begejstret for det, så hun overvejer at skifte fra sin nuværende rideskole til Søborggård Rideskole. Jeg vurderer at hun vil skulle gå på Beg.1 og hun vil kunne deltage i det hold der ligger om fredagen fra 16-17. Men er der plads på det hold og er der mulighed for medlemskab for hende?

Glæder mig til at høre fra dig.

Mvh XX

 

Hej Sally,

Mange tak for en rigtig dejlig ride lejr og super introduktion i den fagre og dejlige heste verden. Alle 3 piger  nød det meget og vender helt sikkert tilbage næste år.

Jeg skriver for at høre om vi dels kan melde Camille til undervisning – begynder 0 

DBH

Kære Sally,

 Tiden flyver af sted.

Vil bare sige tak for et par fantastiske dage og gæstfrihed på Søborggård - vi nød bornholmerlejren som I havde gjort plads til og vores heste hyggede sig også.

Et super afviklet stævne og kreativ terrænbane.

Ses pludselig ????

 Hilsen

Cilja, Clara

& Cathie 

 Kære Sally

Tak for endnu en god ridelejr og professionelt afholdt stævne.

Mvh Sofie

Kære begge!

Tak for et godt stævne J

Kommer gerne igen til næste år, I vender bare tilbage.

Forsat god sommer.

 

Hilsner fra

Karina Weise Hansen

 

Bornholm

Joomla templates by a4joomla